Meteen naar de inhoud

BEAUTY EXPERT OPLEIDING

Uit eigen ervaring weet ik dat klanten die in de salon voor hun nagels komen ook veel interesse hebben in wimpers en wenkbrauwen. Door deze 3 behandelingen met elkaar te combineren in je salon heb je een gouden combinatie.

Startdatum in overleg.

 

COMPLETE NAGEL, WIMPERS & WENKBRAUW OPLEIDING

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummero UNO! Iedere cursist is uniek, de één pakt het sneller op dan de ander. Wij zorgen ervoor dat wij samen de technieken vinden die voor jou werken. Dat is echter nog niet alles!

Wij helpen je namelijk ook met opzetten van je eigen salon. Elk jaar zijn er maar beperkt aantal plekken beschikbaar, voor cursisten die er de volle 100% voor willen gaan!

DEZE OPLEIDING IS GESCHIKT VOOR JE ALS:
  • Je kwaliteit op nummer 1 hebt staan en de beste in je vak wilt worden.​
  • Een eigen bedrijf wilt opzetten (ook al weet je nu nog niet hoe wij helpen je daarbij!)​
We gaan op zoek naar wat jouw kracht is. Die kracht? Die gaan we uiteindelijk inzetten. Het doel is om klanten in je salon te krijgen die heel specifiek bij jou een behandeling willen hebben, daar draait het tenslotte om.

INHOUD VAN DE BEAUTY EXPERT OPLEIDING

De voorbereiding van de natuurlijke nagel voordat je een kunstnagel plaatst zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. 

In de opleiding leren wij je verschillende technieken voor acryl.

Voor elke klant kijk je wel product geschikt is voor het type nagels van de klant. 

Je leert een overlay (opzetten in een kleur), french, babyboom en het verwerken van glitters. 

Ook met gel behandelen wij dezelfde technieken als bij acryl. 

Een klant moet geen verschil zien of een nagel is opgebouwd met acryl of met gel. 

Er zijn verschillende technieken om gellak toe te passen. De meest bekende is een standaard gellak met een base en topcoat. 

Niet voor alle klanten is dit een juiste toepassing omdat ze meer stevigheid nodig hebben. Je zou dan kunnen kiezen voor een architectuur op de nagels te bouwen (ook wel bekend als BIAB).

Wij leren je precies wat je wel en niet kan doen, zodat je de nagels van je klant in topconditie houdt. Dat zorgt voor een tevreden en -nog veel belangrijker- een blijvende klant!

Het is belangrijk om kennis te hebben van de anatomie van een nagel, maar ook voor de verschillende nagelproblemen en ziektes is er veel aandacht. 

We gaan dieper in op de werking van de producten waar we mee werken. 

Waarom nemen we bepaalde stappen en hoe hard bijvoorbeeld een acryl uit? 

Door kennis te hebben over de producten kan je veel problemen voorkomen (zoals waarom laat kunstnagel los bij een klant?). 

 

Bij behandelen de verschillende probleemnagels met de technieken hoe je de nagels kan opzetten. 

Leer snel en vooral veilig werken met de elektrische frees zonder schade aan de natuurlijke nagel. 

Of je nu houdt van een extreme Nailart of meer van een minimalistische stijl. Tijdens de Nailart les gaan we samen ontwerpen maken die passen bij jouw stijl. 

Wat nou als je een opleiding hebt gedaan, uren hebt geoefend, maanden hebt besteed om de technieken onder de knie te krijgen….

Je maakt een Facebookpagina aan, ontwerpt een website, maar het mag niet baten. Het is wachten, wachten, wachten. SHIT, je had gedacht die klanten komen wel. Wat nu? Na maanden keihard studeren, merk je dat je niet weet hoe je nu verder moet. Nog wat later zakt de moed je in de schoenen. Je neemt het besluit om te stoppen: ‘er is in mijn buurt geen behoefte aan een salon!’ Het ontbreekt echter niet aan gewillige klanten, maar aan ondernemersvaardigheden, je hebt een duidelijk routebeschrijving nodig!

Bij de opleiding ontvang je een complete marketing en ondernemersvaardigheden opleiding: ‘Online Salons Succes’ t.w.v. € 1500. Deze training volg je online waarin je stap voor stap je eigen onderneming opzet. 

De Lash Lift (wimperlifting) is een veel gevraagde behandeling van de eigen natuurlijke wimpers. Daarnaast is het een hele winstgevende behandeling voor je salon. 

In de Brow Stylist opleiding leer je de perfecte wenkbrauw kunt styleren door gebruik te maken van verschillende technieken zoals verven (normale verf & henna), knippen, waxen, epileren en afwerking met make-up.

LESPAKKETTEN

Tijdens de nagel opleiding werk je met je eigen materialen. Het product pakket kun je bij ons aanschaffen, dit raden wij altijd sterk aan.

Voor de beauty opleiding hoef je voor het beautygedeelte geen materialen aan te schaffen. Deze stellen wij ter beschikking tijdens de les.

In een groot gedeelte van de nagel opleiding werken wij op de Nailtrainer. De Nailtrainer is een robot hand waar je verschillende soorten en grootte nagelbedjes in vast kan klikken. Wij vinden het erg belangrijk dat je een techniek goed beheerst voordat wij op een model gaan werken. 

Voor de beauty opleiding heb je modellen nodig. Bij start van de opleiding laten we je weten voor welke dagen je een model nodig hebt. 

3150/150 GRITT vijl
2100/180 vijl
2220/240 vijl
1Handschoenen Nitril
2Cinnatize 30ml
1Monomer 100ml
1Acryl Clear 25g
1Acryl Cover Pink 25gram
1Acryl Pink 7gram
1Arcyl Arctic White 7gram
1Acrylic Brush nr10
1Dappendish
1Sjablonen 500pcs
4Gel polish  15ml
1Celstof Deppers 1000pcs 
1Sani Fresh 100ml
1Pro pusher rechts
1Dadi’ Oil 15 ml
1Luxury Dadi Lotion 59 ml
1LED lamp UV-L 54
1Excellence Brush #6
1 Love 2 Soak 100ml
1 Love 2 Bond 15ml
1Julia Bilej | 5/0
1Rubber Base Clear 15ml
1Base Top Gel 15ml
1Brush ’n Love  Barely Pink
1Schaar Zilver
1Build Cool Clear 15ml
1Build Babyboom White 5ml
1Fiber Love Cool Clear 5ml
1Fiber Love Cover Pink 5ml
1Ultra Shine Cleanser 100ml
1Nailtrainer
1Frees Marathon – M3
1Lamellenfrees Grof 6mm
1Torpedo Freesbitje Medium
Lesmateriaal

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: