Meteen naar de inhoud

WORD EEN BROW SPECIALIST EN VOLG EEN CURSUS HENNA BROWS!​

Er zijn constant nieuwe mogelijkheden en producten op het gebied van beauty. De cursus henna brows stoomt je helemaal klaar voor het gebruik van henna op de wenkbrauwen van jouw klanten.

WAT ZIJN HENNA BROWS PRECIES

Henna brows is een techniek waarbij henna gebruikt wordt om de wenkbrauwen te shapen, een andere kleur te geven of op te vullen. Henna wordt doorgaans op de huid aangebracht, maar de henna brows werken vooral met de wenkbrauwharen die de klant (of je model) al heeft.

Het is niet zomaar een techniek. Het is op dit moment ontzettend populair en het is dé manier om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen van jouw klanten nóg beter uitkomen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je weet hoe je met wenkbrauwen om moet gaan. Weet je dit nog niet, kijk dan eens even naar de wenkbrauwcursus van ARCH ACADEMY.

Heb je de basis al of heb je op dit moment al een eigen salon? Dan kun je gewoon direct een afspraak maken voor een henna wenkbrauwen cursus.

Zo kun je na de henna wenkbrauwen cursus direct de henna brows in je aanbod opnemen. Bij mij kun je direct een compleet startpakket kopen waar je direct mee kunt beginnen.

Henna Brows 01
Henna Brows 02

Werk van een door ons opgeleide salons: Beautysalon La Joli & Nailsasnew

Wenkbauw epliren en verven

DE HENNA BROWS CURSUS – TWEE WEKEN LANG ZICHTBAAR!

De henna brows cursus is geen overbodige luxe. Niet alleen omdat dit een gewild product is en je er alle kanten mee op kunt. Nee, ook omdat het resultaat minstens vijf dagen zichtbaar is en tot wel veertien dagen zichtbaar kan blijven! Dan wil je zeker weten dat je het op de juiste manier doet, want het is wel de bedoeling dat je klanten ambassadeurs voor je salon worden.

Met de henna brows cursus leer je alles wat je moet weten om henna wenkbrauwen te appliqueren. Ik zorg ervoor dat je de best mogelijke start hebt en direct kunt beginnen. Ook leg ik je graag uit hoe je het best de prijs voor de behandelingen op kunt zetten voor je eigen salon.

WAAROM MOET IK ME IN DEZE TECHNIEK VERDIEPEN?

Nou ja, je moet natuurlijk helemaal niets. Maar het is wél zo dat er steeds meer vraag naar komt. Henna is namelijk een natuurlijk product. Het bevat geen ammoniak en geen oxidatiemiddel. Dat betekent dat het een gezonder product is – en dat is precies wat de trend voor de komende jaren gaat zijn op het gebied van beauty.

En nog een puntje waar je wellicht aan wilt denken: wanneer jouw concurrenten wel een henna brows cursus doen en jij niet, sta je eigenlijk al direct met 2-0 achter. Want ook de basisbehandelingen raak je kwijt wanneer een concurrent wel een volledig pakket aan kan bieden.

WANT IK SNAP JE ALS GEEN ANDER

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Het is spannend en je investeert er veel geld in. Maar hoe zou je het vinden als ik je persoonlijk begeleid en ervoor zorg dat jij een succes gaat worden? Ik geef je waar nodig die schop onder je kont (hihi niet letterlijk) en sta altijd voor je klaar, ook NA je opleiding!

WAT MOET JE ZELF DOEN VOOR DE HENNA WENKBRAUWEN CURSUS?

Een aantal punten die belangrijk zijn:

Je moet de verftechniek beheersen

Je moet kunnen shapen

Je hebt een model nodig met (redelijk) goed geverfde wenkbrauwen

Heb je alle punten af kunnen vinken? Dan kun je vandaag nog contact opnemen om de henna brows cursus bij Proles te volgen. Je kunt hierbij ook een henna brow pakket aanschaffen waarin alles zit wat je nodig hebt om een behandeling te doen.

JA, IK WIL DE TECHNIEK VAN HENNA WENKBRAUWEN LEREN!

Wil je direct aan de slag en henna wenkbrauwen gebruiken bij jouw klanten? Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact op (het aantal cursisten is beperkt in verband met de persoonlijke aandacht en begeleiding). Je kunt me direct bellen op 026-8400022 of mail naar info@archacademy.nl wanneer je meerdere cursussen of opleidingen wilt volgen, eventueel met meerdere mensen.

WHAT THEY'RE SAYING

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: