Meteen naar de inhoud

VOLG EEN CURSUS LASH LIFT, ZODAT JE PRECIES WEET WAT JE DOET!​

De cursus Lash Lift is een ideale uitbreiding op jouw vaardigheden. Heb je al een salon? Of wil je er misschien eentje openen op korte termijn?

In beide gevallen is de opleiding Lash Lift je op het lijf geschreven! Er komt namelijk veel meer bij kijken dan veel mensen denken. Wil je een echte expert worden, dan kies je voor de cursus Lash Lift van ARCH ACADEMY.

WAAROM DUURT DE CURSUS LASH LIFT DE HELE DAG?

Er zijn mensen die een opleiding Lash Lift aanbieden die een dag duurt. En nee, daar hoor ik niet bij. Waarom niet? Eigenlijk is het best simpel. Ik wil dat jij straks ALLES weet na de cursus Lash Lift. Dus alle tips en trucs, alle mogelijkheden en alle valkuilen.

Wist jij dat je eerst een allergietest uit moet voeren voordat je begint met de behandeling? In de opleiding Lash Lift leg ik je precies uit waarom en waar je op moet testen bij jouw klant. Zo voorkom je enorme problemen tijdens het behandelen – en weet je zeker dat het resultaat optimaal is. Zonder enorme ongemakken voor je klant natuurlijk, want dat kan nooit de bedoeling zijn!

Met de persoonlijke aandacht die ik hierbij geef, is het volstrekt onmogelijk om het binnen een paar uur te doen. En dat wil ik ook niet. Voor mij staat kwaliteit voorop, net als bij jou wanneer je met je klanten bezig bent. Dan rush je toch ook niet tegen de klok? Precies!

Na de opleiding Lash Lift weet je precies hoe je het beste aan de slag kunt met wimpers, wat de mogelijkheden zijn en wat je moet doen wanneer het product in het oog van je klant gekomen is. Ook help ik je graag met het opzetten van goede prijzen, zodat je de prijs van de opleiding Lash Lift al met minder dan tien klanten terug kunt verdienen.

RESULTATEN VOOR & NA

Henna Brows 01
Lash Lift

Werk van een door ons opgeleide salons: Beautysalon La Joli

Wenkbauw epliren en verven

WAT GEBEURT ER VOOR EN NA EEN BEHANDELING?

Bij mijn cursus Lash Lift leer je niet alleen wat je moet doen tijdens een behandeling. Je leert alles van de eerste tot de laatste stap. Hierbij kun je onder andere denken aan:

– Het intakegesprek
– Productkennis
– Hygiënisch werken
– Nazorg
– Onderhoud van de wimpers
– Verven
– Hoe je dit product zelf verkoopt

Je wordt dus niet met een kluitje het riet ingestuurd. Nee, je leert exact hoe je de klanten binnenhaalt, voorbereidt, behandelt en nadien nazorg kunt bieden. Dáár kom je namelijk echt verder mee in jouw salon.

En heb je na de cursus Lift Lash (of een van de vele andere cursussen van ARCH) nog vragen? Dan kun je mij natuurlijk altijd bereiken zodat ik je verder kan helpen. Ook dat hoort erbij vind ik!

– Daarom kies je voor een cursus Lift Lash bij ARCH:
– Persoonlijke aandacht en begeleiding
– Meer dan alleen de behandeling zelf
– Direct een plan om de kosten terug te verdienen
– Jarenlange ervaring met beautybehandelingen en opleiden

Direct aan de slag?

Bij ARCH ACADEMY vind je verschillende opleidingen en cursussen. Je kunt je klaar laten stomen tot schoonheidsspecialiste, maar met de verschillende opties en pakketten kun je hier ook prima werken aan extra vaardigheden zodat je jouw klanten alles kunt verkopen wat zij nodig hebben.

Heb je interesse gekregen en wil je hier écht mee aan de slag gaan? Of wil je juist meer informatie over een van de cursussen? In beide gevallen kun je contact opnemen via de website. Uiteraard kun je me ook gewoon direct bellen voor persoonlijk contact op 026-8400022. Je kunt uiteraard ook mailen voor meer informatie: info@archacademy.nl

WANT IK SNAP JE ALS GEEN ANDER

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Het is spannend en je investeert er veel geld in. Maar hoe zou je het vinden als ik je persoonlijk begeleid en ervoor zorg dat jij een succes gaat worden? Ik geef je waar nodig die schop onder je kont (hihi niet letterlijk) en sta altijd voor je klaar, ook NA je opleiding!

WHAT THEY'RE SAYING

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: