Meteen naar de inhoud

MAAK WAARHEID VAN JOUW DROOM! EN START EEN CURSUS NAGELSTYLISTE NABIJ DOETINCHEM.​

De cursus nagelstyliste in Doetinchem is de eerste stap om jouw droom waarheid te maken. Wil je graag een eigen salon? Een goedlopend bedrijf met een lange rij tevreden klanten die ambassadeurs worden van jouw business? Dan ben je aan het goede adres. De opleiding nagelstyliste in Doetinchem van ARCH ACADEMY gaat namelijk veel verder dan alleen de vakkennis.

Het is de enige erkende opleiding tot nagelstyliste in Doetinchem (en Gelderland!). Concreet betekent dit dat je hier het verschil al kunt maken. Want ja, iedereen kan een eigen salon beginnen en zich specialist noemen. Maar wanneer jij het aan kunt tonen én laat zien dat jij wél precies weet hoe het moet, dan komen die klanten écht wel!

MEER DAN ALLEEN EEN OPLEIDING NAGELSTYLISTE IN DOETINCHEM

Ik was een van de mensen die alle vakkennis had en het daarmee niet redde. Het is prachtig wanneer je alles van beauty weet of een cursus nagelstyliste in Doetinchem gevolgd hebt, maar dat is niet de basis. De basis is het weten hoe je moet ondernemen. Waar de kansen liggen bijvoorbeeld. En de valkuilen.

Want: het ophangen van een bordje met ‘SALON’ is niet de manier om klanten binnen te halen. Ook dit leer ik je tijdens de cursus tot nagelstyliste in Doetinchem. Ik ben jarenlang bezig geweest met het leren van de tips en trucs. En die leer je allemaal tijdens de opleiding, zodat je direct keihard kunt knallen!

Cursus nagelstyliste Arch Academy
Cursus Nagelstyliste
Cursus Nagelstyliste

DIRECT SAMEN AAN DE SLAG

Wil je eindelijk echt knallen en wil je de beste begeleiding hierbij? Dan is het hoog tijd om een gesprek te regelen zodat we aan de slag kunnen gaan. Je kunt me bellen op 026-8400022 of mail naar info@archacademy.nl wanneer je meer informatie nodig hebt. Het is tijd om jouw droom eindelijk waarheid te laten worden!

WANT IK SNAP JE ALS GEEN ANDER

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Het is spannend en je investeert er veel geld in. Maar hoe zou je het vinden als ik je persoonlijk begeleid en ervoor zorg dat jij een succes gaat worden? Ik geef je waar nodig die schop onder je kont (hihi niet letterlijk) en sta altijd voor je klaar, ook NA je opleiding!

WHAT THEY'RE SAYING

Mandy Vogel
Mandy Vogel
2022-06-30
aanbevolen
Ik volg loes al een tijdje op social media. Toen ik zag dat ze een social media advertentie training ging geven samen met haar man had ik direct het gevoel dat ik mee moest doen en dat ik veel van hun kon leren. En dat klopte! Ik heb tot nu toe al ontzettend veel geleerd wat ik anders niet had kunnen weten. Het was ontzettend leerzaam en ik zou het iedereen aanraden. Ze zijn niet alleen super lieve mensen, ze kunnen jou in je bedrijf ook echt verder helpen en laten groeien. Ik kan niet wachten om meer trainingen bij ze te volgen!
Roos Vos
Roos Vos
2022-01-10
aanbevolen
Hele fijne lessen met veel persoonlijke aandacht! Loes heeft oog voor iedereen en wil uit iedereen het beste halen in het vak. Ik heb de lessen erg waardevol ervaren en voel mij daardoor zekerder in het vak. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze investering een meerwaarde is voor je salon.
Birgit Wouters
Birgit Wouters
2020-06-23
aanbevolen
Ik heb de Lash Lifting opleiding bij Loes gevolgd, ik werd die dag super vriendelijk ontvangen en heb in die dag tijd zóveel geleerd, heb de afgelopen 1,5 week al heel veel klanten blij kunnen maken met mooie wimpers, mede dankzij de fijne en duidelijke uitleg van Loes! En de begeleiding na de opleiding vind ik ook erg fijn, als ik toch nog twijfel over iets bijvoorbeeld reageert ze uitgebreid op mijn berichtje om het uit te leggen. Echt super fijn! Ik ben je heel dankbaar Loes! 🥰
Nadine van Noort
Nadine van Noort
2020-04-17
aanbevolen
Sinds een tijdje volg ik Proles Beauty en volg ik de #connect training. Loes geeft enorm veel informatie, inspiratie en motivatie! Ze laat mij inzien hoe ik met mijn nagelsalon kan groeien en beter kan ondernemen!! Proles Beauty is echt een must voor iedere salon!
Brigitte van der Veen
Brigitte van der Veen
2020-04-17
aanbevolen
Heb nu een aantal live trainingen gevolgd en ik vind ze zeer waardevol. Loes zegt het zoals het is, en daardoor wordt je bewuster van het ondernemerschap. Maar je wordt ook bewuster van wat je nog laat liggen in je salon. Ik ben heel blij met haar adviezen!
Lisanne Wittenberg
Lisanne Wittenberg
2020-04-17
aanbevolen
Erg duidelijk advies. De sessie is top. En Loes helpt je echt! Bedankt Loes voor je online Sessie
Marlinda Abbink
Marlinda Abbink
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij loes de wenkbrauw opleiding, nagel opleiding en de online salon succes gevolgd en ik vind haar de beste! Kleine groepjes, veel aandacht voor je. En mijn bedrijf groeit super goed door haar inzichten en door het toe te passen in mijn bedrijf.
Kim Snapper - Huijbers
Kim Snapper – Huijbers
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij Proles beauty de online ondernemers- en marketing training gevolgd. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijzelf als ondernemer veel gebracht. Ik heb nu een duidelijkere focus, veel beter beeld van mijn doelgroep en vooral meer lef mijn bedrijf te laten zien. Ook het persoonlijke contact met Loes en de online chat sessies zijn top!
Anja Broeren
Anja Broeren
2019-01-31
aanbevolen
Vandaag mijn opleiding succesvol afgesloten van de opleiding Brow Styliste, ik ben super tevreden over deze opleiding, super goede uitleg en zeer professionele begeleiding van Loes. Over twee weken ga ik dan ook wimper lash hier volgen. Ik kan niet meer zeggen als top top 👌🙋‍♀️
Judith van Schaik
Judith van Schaik
2018-10-07
aanbevolen
ik heb mee gedaan aan summer nail school. loes is echt super legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je. ik kan deze opleider aan iedereen aanbevelen

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: