Meteen naar de inhoud

BEGIN JE EIGEN SALON ÉCHT GOED! EN START MET EEN CURSUS NAGELSTYLISTE IN NIJMEGEN.

Ben je op zoek naar een cursus nagelstyliste in Nijmegen, maar twijfel je nog? Logisch, want meer dan de helft van de stylistes stopt binnen het eerste jaar. Zij krijgen de klanten niet over de drempel of verdienen niet genoeg. Of zij werken juist extreem lange dagen ‘to make ends meet’.

Dat is niet hoe het werkt. Maar die stylistes hebben zeker niet de ARCH ACADEMY tot nagelstyliste in Nijmegen gevolgd. Bij deze cursus leer je namelijk niet alleen alles over het vak zelf, je komt ook te weten hoe je ervoor zorgt dat je binnen een aantal stappen een succesvolle onderneming hebt. Jouw eigen salon met een goede start!

OPLEIDING NAGELSTYLISTE IN NIJMEGEN MET ONDERNEMERSCHAP! 

Het gaat vaak mis op het gebied van de keuzes en de valkuilen van het ondernemerschap. Daarom leer je bij de cursus nagelstyliste in Nijmegen waarom de laagste prijzen hanteren een dodelijke strategie is. We zetten samen een duurzaam plan op waarmee je de salon de beste start geeft.

Je kunt namelijk extreem goed zijn met nagels na een willekeurige opleiding tot nagelstyliste in Nijmegen, maar daar schiet je concreet gezien weinig mee op. Het is namelijk niet zo dat de klanten automatisch aan komen lopen wanneer je de cursus nagelstyliste in Nijmegen afgerond hebt.

Ik ben jarenlang bezig geweest met het leren van alle facetten van ondernemen en marketing. En daar kun jij van profiteren, want hiermee kunnen we jouw business direct lanceren.

Cursus nagelstyliste Arch Academy
Cursus Nagelstyliste
Cursus Nagelstyliste

ZULLEN WE DIRECT BEGINNEN?

Met de opleiding nagelstyliste in Nijmegen heb je de beste start. Maar de eerste stap moet je zelf zetten! Neem daarom vandaag nog contact met me op. Je kunt me bellen op 026-8400022 of mail naar info@archacademy.nl wanneer je meer informatie wilt – of wanneer je direct een kennismakingsgesprek in wilt boeken!

WANT IK SNAP JE ALS GEEN ANDER

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Het is spannend en je investeert er veel geld in. Maar hoe zou je het vinden als ik je persoonlijk begeleid en ervoor zorg dat jij een succes gaat worden? Ik geef je waar nodig die schop onder je kont (hihi niet letterlijk) en sta altijd voor je klaar, ook NA je opleiding!

WHAT THEY'RE SAYING

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: