Meteen naar de inhoud

DE CURSUS NAGELSTYLISTE IS HELEMAAL GESCHIKT VOOR JOU ALS JE:

Succesvol wilt worden in het vak

Een bedrijf op wilt zetten mét een duidelijk plan

De concurrentie af wilt troeven met kinderlijk gemak

Een salon wilt openen waar je trots op kunt zijn

Wilt weten waarom lagere prijzen rekenen de dood voor je bedrijf is

IS DEZE NAGELSTYLISTE OPLEIDING ERKEND?

De cursus tot nagelstyliste van ARCH ACADEMY is de enige erkende nagelstyliste-opleiding in Gelderland. Dat betekent dat jij wél de juiste papieren hebt. Een interessant pluspunt, want de vele niet-opgeleide nagelstylistes in de regio zorgen er wel voor dat er genoeg werk binnenkomt door klanten vooral met problemen op te zadelen. Volg jij de cursus tot nagelstyliste bij mij, dan zorg ik ervoor dat jij direct een goede start maakt met jouw business.

KAN IEDEREEN DE CURSUS TOT NAGELSTYLISTE VOLGEN?

Iedereen kan een cursus tot nagelstyliste volgen, maar deze cursus tot nagelstyliste is een ander verhaal. Hier werken we samen en krijg je mijn persoonlijke aandacht zodat ik je bij elke stap in het proces kan begeleiden. Dat maakt het iets intensiever en daarom is het belangrijk dat je er voor de volle honderd procent voor wilt gaan.

Ik leer je niet alleen alles over nagels en de verzorging. Nee, we gaan in de cursus tot nagelstyliste veel verder. Aan het einde van de cursus heb je bijvoorbeeld een duidelijk plan waarmee je klanten aan kunt trekken. Ook heb je een eigen bedrijf en weet je precies hoe je klanten aan kunt trekken met scherpe teksten en uiteraard social media.


Ja! stuur mij een informatie brochure

Cursus nagelstyliste Arch Academy
Cursus Nagelstyliste
Cursus Nagelstyliste

KENNIS UIT ERVARING IS VEEL MEER WAARD

Sommige cursussen en opleidingen richten zich uitsluitend op theorie. Daar hoef je bij mij niet bang voor te zijn. Alle kennis die ik tijdens de cursus tot nagelstyliste overbreng, is kennis die ontstaan is uit ervaring. Mijn eigen ervaringen, van de eerste nagels tot waar ik nu ben. Al mijn tegenslagen en uitdagingen zorgen ervoor dat jij direct aan de slag kunt wanneer je de cursus afgerond hebt.

MEER DAN ALLEEN EEN CURSUS TOT NAGELSTYLISTE

Waar andere opleidingen zich uitsluitend richten op de nagels, gaat mijn cursus veel verder. Waarom? Simpel! Wat heb je eraan wanneer je precies weet wat je voor je klanten moet doen als er geen klant over de drempel komt?

Daarom leer ik je ook hoe je klanten aantrekt, welke stappen je moet zetten om een onderneming op te zetten en wat je moet doen om een succesvolle ondernemer te worden. Door vakkennis en ondernemerschap te combineren in de cursus tot nagelstyliste heb je de allerbeste start voor je eigen salon. En kom je dan nog ergens problemen tegen? Dan kun je mij natuurlijk gewoon bereiken, want we houden gewoon contact zodat ik je altijd verder kan helpen.

DIRECT AAN DE SLAG ALS NAGELSTYLISTE

Wil je op korte termijn starten met je eigen salon? Of heb je al een bedrijfje, maar krijg je dat niet van de grond omdat je problemen tegengekomen bent? Dan is het hoog tijd om de juiste stappen te zetten. Geloof me, ik weet precies hoe het werkt. Been there, done that. Ook ik stond op het punt om de handdoek in de ring te gooien, totdat ik besloot om het professioneel aan te pakken.

Aangezien ik werk met persoonlijke begeleiding en volledige aandacht, is het aantal cursusplekken beperkt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je vragen, neem dan gewoon vandaag nog contact met me op. Je kunt me bellen op 026-8400022 of mail me op info@archacademy.nl

Je kunt er ook voor kiezen om direct een aanmelding te doen voor de cursus nagelstyliste zodat je binnen de kortste keren een drukbezochte salon hebt!


Ja! Klik hier voor meer informatie en prijzen

WANT IK SNAP JE ALS GEEN ANDER

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Het is spannend en je investeert er veel geld in. Maar hoe zou je het vinden als ik je persoonlijk begeleid en ervoor zorg dat jij een succes gaat worden? Ik geef je waar nodig die schop onder je kont (hihi niet letterlijk) en sta altijd voor je klaar, ook NA je opleiding!

WHAT THEY’RE SAYING

Mandy Vogel
Mandy Vogel
2022-06-30
aanbevolen
Ik volg loes al een tijdje op social media. Toen ik zag dat ze een social media advertentie training ging geven samen met haar man had ik direct het gevoel dat ik mee moest doen en dat ik veel van hun kon leren. En dat klopte! Ik heb tot nu toe al ontzettend veel geleerd wat ik anders niet had kunnen weten. Het was ontzettend leerzaam en ik zou het iedereen aanraden. Ze zijn niet alleen super lieve mensen, ze kunnen jou in je bedrijf ook echt verder helpen en laten groeien. Ik kan niet wachten om meer trainingen bij ze te volgen!
Roos Vos
Roos Vos
2022-01-10
aanbevolen
Hele fijne lessen met veel persoonlijke aandacht! Loes heeft oog voor iedereen en wil uit iedereen het beste halen in het vak. Ik heb de lessen erg waardevol ervaren en voel mij daardoor zekerder in het vak. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze investering een meerwaarde is voor je salon.
Birgit Wouters
Birgit Wouters
2020-06-23
aanbevolen
Ik heb de Lash Lifting opleiding bij Loes gevolgd, ik werd die dag super vriendelijk ontvangen en heb in die dag tijd zóveel geleerd, heb de afgelopen 1,5 week al heel veel klanten blij kunnen maken met mooie wimpers, mede dankzij de fijne en duidelijke uitleg van Loes! En de begeleiding na de opleiding vind ik ook erg fijn, als ik toch nog twijfel over iets bijvoorbeeld reageert ze uitgebreid op mijn berichtje om het uit te leggen. Echt super fijn! Ik ben je heel dankbaar Loes! 🥰
Nadine van Noort
Nadine van Noort
2020-04-17
aanbevolen
Sinds een tijdje volg ik Proles Beauty en volg ik de #connect training. Loes geeft enorm veel informatie, inspiratie en motivatie! Ze laat mij inzien hoe ik met mijn nagelsalon kan groeien en beter kan ondernemen!! Proles Beauty is echt een must voor iedere salon!
Brigitte van der Veen
Brigitte van der Veen
2020-04-17
aanbevolen
Heb nu een aantal live trainingen gevolgd en ik vind ze zeer waardevol. Loes zegt het zoals het is, en daardoor wordt je bewuster van het ondernemerschap. Maar je wordt ook bewuster van wat je nog laat liggen in je salon. Ik ben heel blij met haar adviezen!
Lisanne Wittenberg
Lisanne Wittenberg
2020-04-17
aanbevolen
Erg duidelijk advies. De sessie is top. En Loes helpt je echt! Bedankt Loes voor je online Sessie
Marlinda Abbink
Marlinda Abbink
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij loes de wenkbrauw opleiding, nagel opleiding en de online salon succes gevolgd en ik vind haar de beste! Kleine groepjes, veel aandacht voor je. En mijn bedrijf groeit super goed door haar inzichten en door het toe te passen in mijn bedrijf.
Kim Snapper - Huijbers
Kim Snapper - Huijbers
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij Proles beauty de online ondernemers- en marketing training gevolgd. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijzelf als ondernemer veel gebracht. Ik heb nu een duidelijkere focus, veel beter beeld van mijn doelgroep en vooral meer lef mijn bedrijf te laten zien. Ook het persoonlijke contact met Loes en de online chat sessies zijn top!
Anja Broeren
Anja Broeren
2019-01-31
aanbevolen
Vandaag mijn opleiding succesvol afgesloten van de opleiding Brow Styliste, ik ben super tevreden over deze opleiding, super goede uitleg en zeer professionele begeleiding van Loes. Over twee weken ga ik dan ook wimper lash hier volgen. Ik kan niet meer zeggen als top top 👌🙋‍♀️
Judith van Schaik
Judith van Schaik
2018-10-07
aanbevolen
ik heb mee gedaan aan summer nail school. loes is echt super legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je. ik kan deze opleider aan iedereen aanbevelen


Ja! Klik hier voor meer informatie en prijzen

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: