Meteen naar de inhoud

CURSUS WENKBRAUWEN EPILEREN EN VERVEN​

Een cursus wenkbrauwen epileren en verven, dat klinkt misschien wat raar. Zeker wanneer je een opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan hebt, want daar wordt juist ontzettend weinig aandacht besteed aan de wenkbrauwen. Meestal gaat het om het wat wegknippen van haartjes aan de onderkant, maar is jouw klant daar mee geholpen? No way!

EEN OPLEIDING WENKBRAUWEN EPILEREN EN VERVEN HELPT JOUW SALON NAAR HET VOLGENDE LEVEL!

Tijdens de opleiding wenkbrauwen epileren en verven leer ik je precies wat je precies kunt doen om het maximale resultaat te behalen tijdens het werken met wenkbrauwen. Uiteindelijk gaat het om tevreden klanten en dát worden de ambassadeurs van jouw salon waardoor je meer klanten aantrekt. Dat allemaal dankzij de cursus wenkbrauwen epileren en verven.

TREK MEER KLANTEN VOOR JE SALON MET EPILEREN EN VERVEN.

Je wilt graag dat jouw klanten alles geregeld kunnen krijgen in jouw beautysalon. Tevreden klanten zijn immers de beste klanten en daarmee bouw je aan de toekomst van jouw business. Herken jij jezelf hierin? Dan is de cursus wenkbrauwen epileren en verven onmisbaar. Zeker omdat het vaak niet goed gedaan wordt in andere salons.

Kun jij aantonen dat jij wel goed bent met de wenkbrauwen na een opleiding cursus wenkbrauwen epileren en verven, dan kun je klanten aantrekken die ook écht gelukkig worden van het feit dat hun wenkbrauwen er weer natuurlijk en mooi uitzien. Zeker wanneer je deze cursus aanvult met een lash lift cursus bijvoorbeeld, want dan ben je direct van alle markten thuis.

Henna Brows 01
Henna Brows 02
Wenkbauw epliren en verven

VANDAAG AL EEN CURSUS BOEKEN EN DIRECT BEGINNEN!

Wil je vandaag nog je cursus wenkbrauwen epileren en verven boeken? Dat kan! Via mijn website kun je snel en makkelijk contact met me opnemen. Je kunt me uiteraard ook gewoon bellen op 026-8400022 of mail naar info@archacademy.nl wanneer je meer vragen hebt of ergens niet uitkomt.

WANT IK SNAP JE ALS GEEN ANDER

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Het is spannend en je investeert er veel geld in. Maar hoe zou je het vinden als ik je persoonlijk begeleid en ervoor zorg dat jij een succes gaat worden? Ik geef je waar nodig die schop onder je kont (hihi niet letterlijk) en sta altijd voor je klaar, ook NA je opleiding!

WHAT THEY'RE SAYING

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: