Meteen naar de inhoud

EEN VOLGEBOEKTE SALON AGENDA MET FB + INSTA ADVERTENTIES

Als salon eigenaar ben je waarschijnlijk geen online marketing specialist.  In onze LIVE-trainingen leren wij hoe je eenvoudig zelf de regie in handen neemt om nieuwe klanten aan trekt voor je salon.

JE IDEALE KLANTEN ZITTEN OP SOCIAL MEDIA...

Misschien heb je al wel eens geadverteerd op social media maar leverde het niet op wat je had gehoopt.

Adverteren is een super laagdrempelige manier om in beeld te komen bij jouw doelgroep. En je bereikt duizende mensen tegelijktijd. 

Het bereiken van de juiste klanten is belangrijk. Klanten lopen hele dag met telefoon in deh anden. S

Je besteedt veel tijd aan het maken van mooie post op social media. Maar ondanks al de moeite merk je dat je bereik aan het dalen is. 

Hoe zorg je ervoor dat je daadwerkelijk nieuwe klanten binnen haalt via je social media? 

Het goede nieuws: betaalde advertenties op social media werken erg goed. Je stelt zelf in wie je advertenties te zien krijgen waardoor je de juiste doelgroep aanspreekt. 

MAAR.. (EN DAAR BEGINNEN DE STRUGGLES)

Straks vergooi ik mijn geld omdat ik niet precies weet wat ik aan het doen ben.

De techniek. Hoe werkt dat met pixels en aangepaste conversie? Conversion api?

Alles is zo overwelhming hoe zet ik een sterke campagne op en hoe weet ik of goed doe.

Wat moet ik doen om  optmaliseren en naar welke cijfers moet ik dan kijken?

MET ADVERTEREN KOM JE DIRECT ONDER DE AANDACHT..

Je hoeft niet te wachten tot klanten jou vinden. Je zorgt ervoor dat jij bepaald wie jou advertenties te zijn krijgen waardoor je snel onder de aandacht komt bij een nieuwe klantenkring. 

 

 • Bericht boosten
 • Niet meetbaar van je advertenties, waar gaat geld heen en is een campagne succesvol? 
 • Instellingen niet goed staan
 •  

"Geschikt voor elke soort salon in de Beautybranche, of je nou een (beautysalon, nagelsalon, kapsalon, pedicure, visagist etc.)."

WAT ER VAAK 'MIS" GAAT BIJ HET ADVERTEREN....

De laatste tijd steeds lastiger geworden door IOS update, moeilijk meetbaar. 

 

 • Bericht boosten
 • Niet meetbaar van je advertenties, waar gaat geld heen en is een campagne succesvol? 
 • Instellingen niet goed staan

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

 • De beginner: je wilt starten met Facebook advertenties, maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je hebt al eens geadverteerd maar resultaten vallen nog tegen, je twijfelt of je het wel goed doet.
 • Je advertenties lopen opzich lekker maar je wil meer tips & trick om naar een volgend niveau te gaan. 

WHAT THEY'RE SAYING

Marlinda
MarlindaBeauty Bar Bemmel
Lees verder
Fantastisch, elke dag ben ik nog dankbaar dat mij dit gelukt is! Inmiddels heb ik 120 klanten. Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Kim
KimFlow! Huidverbetering
Lees verder
Ik heb bij Arch Academy de online ondernemers- en marketing training gevolgd. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijzelf als ondernemer veel gebracht. Ik heb nu een duidelijke focus, veel beter beeld van mijn doelgroep en vooral meer lef mijn bedrijf te laten zien. Ook het persoonlijke contact met Loes en de online chat sessies zijn top!Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Janine
JanineSpiegeltje Spiegeltje
Lees verder
Ik was net gestart met mijn salon. Ik had mijn baan als gespecialiseerd verpleegkundige opgezegd en wilde mijn passie gaan volgen. Ik wilde heel graag meer klanten en ik wilde leren hoe ik van mijn salon een goedlopende salon kon maken. Ik heb enorm veel geleerd en ik had geen bestaande klanten na het volgen van de opleiding heb ik nu al 127 klanten! en er komen elke dag nieuwe klanten bij. Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen maar zal toenemen. Ik ben Loes echt enorm dankbaar. Mede dankzij haar kan ik doen wat ik het liefste doe. Een eigen salon!
Previous
Next

Mandy Vogel
Mandy Vogel
2022-06-30
aanbevolen
Ik volg loes al een tijdje op social media. Toen ik zag dat ze een social media advertentie training ging geven samen met haar man had ik direct het gevoel dat ik mee moest doen en dat ik veel van hun kon leren. En dat klopte! Ik heb tot nu toe al ontzettend veel geleerd wat ik anders niet had kunnen weten. Het was ontzettend leerzaam en ik zou het iedereen aanraden. Ze zijn niet alleen super lieve mensen, ze kunnen jou in je bedrijf ook echt verder helpen en laten groeien. Ik kan niet wachten om meer trainingen bij ze te volgen!
Roos Vos
Roos Vos
2022-01-10
aanbevolen
Hele fijne lessen met veel persoonlijke aandacht! Loes heeft oog voor iedereen en wil uit iedereen het beste halen in het vak. Ik heb de lessen erg waardevol ervaren en voel mij daardoor zekerder in het vak. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze investering een meerwaarde is voor je salon.
Birgit Wouters
Birgit Wouters
2020-06-23
aanbevolen
Ik heb de Lash Lifting opleiding bij Loes gevolgd, ik werd die dag super vriendelijk ontvangen en heb in die dag tijd zóveel geleerd, heb de afgelopen 1,5 week al heel veel klanten blij kunnen maken met mooie wimpers, mede dankzij de fijne en duidelijke uitleg van Loes! En de begeleiding na de opleiding vind ik ook erg fijn, als ik toch nog twijfel over iets bijvoorbeeld reageert ze uitgebreid op mijn berichtje om het uit te leggen. Echt super fijn! Ik ben je heel dankbaar Loes! 🥰
Nadine van Noort
Nadine van Noort
2020-04-17
aanbevolen
Sinds een tijdje volg ik Proles Beauty en volg ik de #connect training. Loes geeft enorm veel informatie, inspiratie en motivatie! Ze laat mij inzien hoe ik met mijn nagelsalon kan groeien en beter kan ondernemen!! Proles Beauty is echt een must voor iedere salon!
Brigitte van der Veen
Brigitte van der Veen
2020-04-17
aanbevolen
Heb nu een aantal live trainingen gevolgd en ik vind ze zeer waardevol. Loes zegt het zoals het is, en daardoor wordt je bewuster van het ondernemerschap. Maar je wordt ook bewuster van wat je nog laat liggen in je salon. Ik ben heel blij met haar adviezen!
Lisanne Wittenberg
Lisanne Wittenberg
2020-04-17
aanbevolen
Erg duidelijk advies. De sessie is top. En Loes helpt je echt! Bedankt Loes voor je online Sessie
Marlinda Abbink
Marlinda Abbink
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij loes de wenkbrauw opleiding, nagel opleiding en de online salon succes gevolgd en ik vind haar de beste! Kleine groepjes, veel aandacht voor je. En mijn bedrijf groeit super goed door haar inzichten en door het toe te passen in mijn bedrijf.
Kim Snapper - Huijbers
Kim Snapper – Huijbers
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij Proles beauty de online ondernemers- en marketing training gevolgd. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijzelf als ondernemer veel gebracht. Ik heb nu een duidelijkere focus, veel beter beeld van mijn doelgroep en vooral meer lef mijn bedrijf te laten zien. Ook het persoonlijke contact met Loes en de online chat sessies zijn top!
Anja Broeren
Anja Broeren
2019-01-31
aanbevolen
Vandaag mijn opleiding succesvol afgesloten van de opleiding Brow Styliste, ik ben super tevreden over deze opleiding, super goede uitleg en zeer professionele begeleiding van Loes. Over twee weken ga ik dan ook wimper lash hier volgen. Ik kan niet meer zeggen als top top 👌🙋‍♀️
Judith van Schaik
Judith van Schaik
2018-10-07
aanbevolen
ik heb mee gedaan aan summer nail school. loes is echt super legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je. ik kan deze opleider aan iedereen aanbevelen

HOE DEZE TRAINING IS OPGEBOUWD:

Wat je gaat ontdekken in de complete online marketing training met als doel een winstgevend bedrijf en een volgeboekte agenda

STAP 1. Bereik de juiste doelgroep

Gemiddelde NL zit zoveel uur op telefoon. Social media verzameld heel vel data. Deze data is mega intressant.

Juiste aanbod

Om te weten hoe je effectief je campagnes zijn moet je kunnen doormeten. Daarom gaan we samen  de FB pixel en de Conversion API instellen en je domein verfieren zodat alles goed staat. 

MODULE 3. BRANDING

Zonder strategie doe je maar wat. Advertenties zijn altij deen onderdeel van het geheel, dus wat volgt er nog en hoe kunnen we ervoor zorgen dat hele flow goed staat. 

RESULTATEN LEZEN

Je campagne staat live en nu heb je een dashboard vol met cijfers. Nu gaan we samaen je campagne analyseren. 

OPTIMALISEREN

Wat kun je doen om je resultaten te verbeteren? Met hoeveel verhoog je bijvoorbeeld je budget? en waar moet je voor oppassen?

MODULE 6. COPYWRITING

In een steeds meer digitaler wordende wereld is het HEEL belangrijk dat je teksten (website, social media, advertenties etc) klanten aantrekt.

Hierdoor onderscheid je van andere salons en prikkel je het brein van je potentiële klant zodat ze JOU niet meer uit hun hoofd krijgen. 

MODULE 7. SUCCESVOL MET SOCIAL MEDIA

Wat ga je wel en niet posten op social media en hoe zet je het juist in zodat volgers een afspraak maken.

MODULE 8. SALON MARKETING

Stap voor stap marketing gaat inzetten voor je salon, het zorgt ervoor dat nieuwe klanten je vinden en er ook daadwerkelijk klanten uit gaat halen zodat je meer omzetbinnenhaalt voor je salon.

WHAT THEY'RE SAYING

Lilian
LilianSalon Ligé
Lees verder
'Deze training maakt veel duidelijk voor mij. Wat moet ik doen of juist niet? Hoe kan ik mezelf het beste onderscheiden. Tips voor je website, Facebook en Instagram. Kortom het is een hele brede opleiding. Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Meliz
MelizBeauty-Nailz
Lees verder
'Het gaat super goed met de salon (had ik stiekem niet zo snel verwacht in het begin) ik ben nu bezig met een verbouwing van de salon het groeit! En daar ben ik super trots op en erg dankbaar voor Loes!' Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Nicole Sophie
Nicole SophieGlitterenshinenails
Lees verder
'Schrijf elk woord wat Loes zegt op. Als je doet wat zei zegt ga je sprongen maken!'Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Previous
Next

DEZE TRAINING VOLG JE ONLINE OP JOUW EIGEN TEMPO

Bundelen de ervaring van Loes jarenlange ervaring als salon egienaar en docent & pascal als online marketing specialist. 

Onze focus: jou leren hoe je zelf vol vertrouwen een advertentiecampagne livezet die de juiste klanten aanspreekt, die maar al te graag een afspraak willen boeken in je salon omdat ze een connectie met je voelen en precee bij jou in de salon wilen komen. 

Video afspelen

INVESTERING

Online Salon Succes

incl. kickstart 1-op-1 sessie
699 ex btw.
 • Online Salon Succes
 • 1 jaar toegang
 • Kickstart 1 uur 1-op-1 sessie t.w.v. €250
 • Wij staan voor je vragen klaar!
 • Betaal in 1 of 3 termijnen.
Popular

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: