Meteen naar de inhoud

VOLG EEN INSTAGRAM SALON TRAINING

Instagram wordt door veel salons op de verkeerde manier ingezet. Het draait niet om het aantal volgers, maar juist om de connectie je met je volgers hebt zodat je een lokale doelgroep aanspreekt. 

VEEL SALONS ZETTEN SOCIAL MEDIA VERKEERD IN:

 • Het draait niet om het aantal likes of volgers, het gaat erom of je ook daadwerkelijk klanten aantrekt.
 • Posten op social media met: ‘Boek nu!’, ‘Afspraken beschikbaar’, ‘Laatste plaatsen’ etc., de klant leest dit en vraagt zich af waarom je steeds moet roepen dat je nog plek hebt? Is deze salon wel zo goed…?
 • Trekken geen potentiële klanten aan met de post op social media, ze krijgen wel likes en nieuwe volgers, maar deze zijn helemaal niet relevant. Het zijn vaak andere bedrijven die hopen dat jij ze terug liked.
 • Socialmediapagina wordt alleen gevolgd door andere stylisten, dat lijkt misschien leuk voor je aantal likes, maar haal je hier nieuwe klanten uit? NEE dus wat heb je hier aan…. niets….
 • Focussen alleen maar op het aantal likes, zit je op social media om populair te worden of wil je graag nieuwe klanten aantrekken…?
 • Volgers/ likes komen niet uit de regio van de salon, komt een volger uit Amerika naar jouw salon toe…?
 • Tekst bij de posts zijn in styliste taal, de klant begrijp totaal niet waar het over gaat en herkent zich er niet in en voelt geen connectie en denkt waarom zou ik haar gaan volgen.

"Geschikt voor elke soort salon in de Beautybranche, of je nou een (beautysalon, nagelsalon, kapsalon, pedicure, visagist etc.)."

MAAR WAT NOU ALS...

Je precies weet wat je moet posten zodat je niet elke dag meer de struggle en druk voelt wat je er nu weer op moet gaan zetten, zodat jij je kan focussen op wat je echt leuk vind: het behandelen van klanten.

Dat is nog niet alles want als je social media op de juiste manier inzet gaat het zorgen dat je meer omzet haalt voor je salon. Je bereik gaat groeien (=meer nieuwe klanten) en je verdiept de connectie met bestaande klanten. Dit zorgt voor een meer trouwe klanten. 

Wij nemen je stap voor stap mee welke  foto’s je moet posten en hoe je een goed bijschrift schrijft (+ kant-en-klare bijschriften die wij al voor je hebben gemaakt). Dit zorgt ervoor dat je nog meer ideale klant aanspreekt. 

VOOR WIE IS DEZE TRAINING GESCHIKT?

Deze training is geschikt voor alle salons die social media echt willen inzetten om klanten aan te trekken, die ook een afspraak maken. Maar ook als je diep van binnen weet dat er meer uit je social media te halen is en er nu niet alles uithaalt. 

Wij gaan je uitdagen om het anders aan te gaan pakken zodat het ook daadwerkelijk resultaat oplevert. 

WHAT THEY'RE SAYING

Diva
Lees verder
“Ik schreef vaker niet dan wel. Ik zette gewoon loze woordjes en stond niet stil bij het belang van een bijschrift, door het systeem kan ik sneller en beter schrijven en kom ik in een creatieve flow” Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Marit
MaritThe Brow Club
Lees verder
“Als ik klaar was met werken in mijn salon had ik echt geen zin meer om nog berichten voor mijn social media te schrijven. Dankjewel Loes voor dit fijne systeem. Bijschriften schrijven kost mij nu veel minder tijd en de invul templates zijn te gek!.” Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Sanne
Lees verder
Wauw Loes jou training, het is echt top. Ben nu een week bezig met de tips en kijk mijn resultaat. Veel meer interactie door het verwijderen van andere salons. Dank!!
Previous
Next

INSTAGRAM SALON TRAINING

Dit systeem bespaart je minimaal 4 uur per maand! Nooit meer afvragen: ‘Wat moet ik nu weer posten?’.
Instagram Salon training

MODULE 1. INZICHT KRIJGEN

Ontdek of je de juiste type volgers hebt op Instagram die ook een afspraak in je salon zullen boeken.

Het draait niet om HOEVEEL volgers je hebt, maar het draait om de kwaliteit van je volgers. 

Je kan veel volgers hebben, maar als deze allemaal niet uit de buurt komen is de vraag wat heb je aan deze volgers? Of andere styliste die je pagina volgen? Liever heb je een lokale following van potentiële klanten.

Wij laten je stap voor stap zien hoe je de juiste type volgers aantrekt!

Instagram Salon training

MODULE 2. ONTDEK WELK TYPE GEBRUIKER JIJ BENT

Een simpele strategie om er zeker van te zijn dat je de juiste doelgroep aanspreekt.

Of je nu alleen je salon runt, met een team werkt of docent bent voor elk type gebruiker is er een andere strategie.

Wij onthullen de strategie die bij jouw doel past!

Instagram Salon training

MODULE 3. INSTAGRAM DESIGN

Een snelle formule om je Instagram BIO in 10 minuten te schrijven. 

Zodat bezoekers van je profiel meteen een connectie voelen en je willen volgen.

Instagram Salon training

MODULE 4. DE PERFECTE FOTO

Ontdek de meest belangrijke ingrediënten voor de perfecte foto.

Instagram is een visueel platform en je had het misschien al door, maar als je foto’s er niet goed uit zien dan ziet je pagina er niet goed uit.

Instagram Salon training

MODULE 5. LAAT JE BEREIK GROEIEN

De strategie die ervoor zorgt dat je meer lokale volgers aantrekt.

Laat eenvoudig je bereik groeien, zonder dat het veel tijd kost.

Instagram Salon training

MODULE 6. TEKSTEN SCHRIJVEN ALS EEN PRO

Klanten vragen on vaak hoe schrijf ik een bijschrift bij mijn posts.

Wij onthullen de geheimen methode waarmee wij zelf al jaren mee werken. Zelfs als je niet goed bent in het schrijven van teksten ben jij in staat om een post te schrijven die het brein van je volgers prikkelt.

Ontdek hoe je in 2 uur tijd alle post voor een volledige maand kunt maken (HELL YEAH!).

Deze training bespaart je minimaal 4 uur per maand!

Wij zien je graag in het programma.

Instagram Salon Training

BONUS: KANT & KLARE BIJSCHRIFTEN TEMPLATES

Bedenk je eens hoeveel makkelijker het is om in de creatieve flow te komen als je alleen nog maar een aantal lege kopjes hoeft in te vullen de rest hebben wij al voor je gedaan! Je krijgt een kopie van ons systeem zodat je ook gaat ervaren hoeveel tijd je dit gaat schelen!

Hierdoor ga je bijschriften schrijven als een PRO. Dit systeem gaat zorgen voor overzicht en rust en nooit meer het gevoel: ‘Wat moet ik nu weer posten?’. 

Instagram Salon Training

BONUS: 6 WEKEN AAN INSTAGRAM STORIE TEMPLATES!

Instagram Stories zijn een makkelijke manier om een connectie en band met je volgers op te bouwen. Om het makkelijk te maken heb ik 6 weken (voor 6 dagen per week!) kant en klare ideeën gemaakt.

INVESTERING

Instagram Salon training

75
 • Instagram Salon training
 • Kant & klare bijschriften
 • 6 weken stories ideeën
 • Instagram strategie guide

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: