Meteen naar de inhoud

VOLG EEN LASH LIFT OPLEIDING.​

De Lash Lift (wimperlifting) is een veel gevraagde behandeling van de eigen natuurlijke wimpers. Daarnaast is het een hele winstgevende behandeling voor je salon.

WIJ LEREN JE ALLE INS EN OUTS IN ONZE LASH LIFT OPLEIDING.

De Lash Lift (wimperlifting) is een veel gevraagde behandeling van de eigen natuurlijke wimpers. Tijdens een Lash lift behandeling worden de wimpers van de klant met een speciaal silicone schildje gelift en geverfd. Hierdoor krijgen de wimpers een ‘mascara look’ en lijken ze veel langer.

Het effect van deze behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. De Lash Lift is bestand tegen transpireren, tranen, zwemmen en douchen.

Als Lash Lift stylist is het super belangrijk dat je alle ins en outs van het product kent, maar ook dat je weet wat je wel, maar vooral ook NIET moet doen. Wat doe je als je per ongeluk het product in het oog van je klant aanbrengt? Weet je hoe je dan moet handelen?

Wist je dat je voor de behandeling een allergietest bij je klant moet uitvoeren?

“Huh? Een allergietest?” Dat is de reactie die wij vaak te horen krijg. JA! Super belangrijk! Je wilt echt niet dat je klant allergisch blijkt te zijn. Je komt dan in een lastige situatie terecht, met alle gevolgen van dien…

Wist je dat 99% van de opleidingen hier helemaal geen aandacht aan besteedt? Gek toch? Dit is voor ons het aller- allerbelangrijkste dat er is. Jij moet kennis hebben over het product, de behandeling en hoe je moet reageren in een situatie waarin er iets misgaat.

RESULTATEN VOOR & NA​

Lash Lift
Lash lift opleiding

Werk van een door ons opgeleid salon Beautysalon La Jolie.

Lash lift opleiding

WAAROM DUURT EEN OPLEIDING BIJ JULLIE EEN HELE DAG?

Bij veel instellingen kan je al in 2/3 uur een Lash Lift opleiding volgen. Hiervoor ben je bij ons NIET aan het juiste adres. Je kunt bij ons alleen een opleiding volgen die draait om kwaliteit. Je leert ALLE ins en outs, zodat JIJ het allerbeste uit jezelf kan halen en je kunt onderscheiden met je salon.

COMBINEER DEZE OPLEIDING

Met de opleiding Brow stylist. Zo kan je uit een bestaande klant meer omzet halen omdat de meeste klanten die voor een lash lift behandeling komen vaak ook geïnteresseerd zijn in een wenkbrauw behandeling. 

HOE SNEL VERDIEN JE DE OPLEIDING TERUG?

395 : 50 = 8 klanten!! Niet slecht hè?

Wil je, naast leren hoe je een goede stylist wordt, ook leren hoe je een bedrijf kunt opzetten? Dan kan je de opleiding uitbreiden met het Salon Succes pakket. Zo bundel je een gedegen vakopleiding met een routebeschrijving om je bedrijf succesvol op te zetten. 1+1 = 3, toch!

WIL JIJ OOK BEGELEIDING MET HOE JIJ JE SALON SUCCESVOL OPZET?

Wil je, naast een goede Lash Lift opleiding, ook leren hoe je een bedrijf kunt opzetten? Dan kan je de opleiding uitbreiden met onze online training Instagram Salon training of het Online Salon Succes pakket. Zo bundel je een gedegen vakopleiding met een routebeschrijving om je bedrijf succesvol op te zetten. 1+1 = 3, toch!

De Instagram Salon training is een online training speciaal voor startende en ervaren beauty ondernemers, zodat je bereik op Instagram groeit en je meer klanten aantrekt.

Hierin behandelen wij:

 • Hoe je de juiste type volgers aantrekt
 • Strategie
 • Inrichting van je Instagram Salon pagina
 • Hoe maak je de perfecte foto
 • Laat je bereik groeien
 • Bijschriften schrijven

Wil je (meer) geld gaan verdienen en een volgeboekte agenda? Upgrade je opleiding met de complete Online Salon Succes training. Deze training is volledig online te volgen. 

Hierin behandelen wij:

 • Doelen stellen
 • Ideale klant & aanbod
 • Branding
 • Basis voor je salon
 • Website
 • Copywriting
 • Succesvol met Social media
 • Salon Marketing

WHAT THEY'RE SAYING

Mandy Vogel
Mandy Vogel
2022-06-30
aanbevolen
Ik volg loes al een tijdje op social media. Toen ik zag dat ze een social media advertentie training ging geven samen met haar man had ik direct het gevoel dat ik mee moest doen en dat ik veel van hun kon leren. En dat klopte! Ik heb tot nu toe al ontzettend veel geleerd wat ik anders niet had kunnen weten. Het was ontzettend leerzaam en ik zou het iedereen aanraden. Ze zijn niet alleen super lieve mensen, ze kunnen jou in je bedrijf ook echt verder helpen en laten groeien. Ik kan niet wachten om meer trainingen bij ze te volgen!
Roos Vos
Roos Vos
2022-01-10
aanbevolen
Hele fijne lessen met veel persoonlijke aandacht! Loes heeft oog voor iedereen en wil uit iedereen het beste halen in het vak. Ik heb de lessen erg waardevol ervaren en voel mij daardoor zekerder in het vak. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze investering een meerwaarde is voor je salon.
Birgit Wouters
Birgit Wouters
2020-06-23
aanbevolen
Ik heb de Lash Lifting opleiding bij Loes gevolgd, ik werd die dag super vriendelijk ontvangen en heb in die dag tijd zóveel geleerd, heb de afgelopen 1,5 week al heel veel klanten blij kunnen maken met mooie wimpers, mede dankzij de fijne en duidelijke uitleg van Loes! En de begeleiding na de opleiding vind ik ook erg fijn, als ik toch nog twijfel over iets bijvoorbeeld reageert ze uitgebreid op mijn berichtje om het uit te leggen. Echt super fijn! Ik ben je heel dankbaar Loes! 🥰
Nadine van Noort
Nadine van Noort
2020-04-17
aanbevolen
Sinds een tijdje volg ik Proles Beauty en volg ik de #connect training. Loes geeft enorm veel informatie, inspiratie en motivatie! Ze laat mij inzien hoe ik met mijn nagelsalon kan groeien en beter kan ondernemen!! Proles Beauty is echt een must voor iedere salon!
Brigitte van der Veen
Brigitte van der Veen
2020-04-17
aanbevolen
Heb nu een aantal live trainingen gevolgd en ik vind ze zeer waardevol. Loes zegt het zoals het is, en daardoor wordt je bewuster van het ondernemerschap. Maar je wordt ook bewuster van wat je nog laat liggen in je salon. Ik ben heel blij met haar adviezen!
Lisanne Wittenberg
Lisanne Wittenberg
2020-04-17
aanbevolen
Erg duidelijk advies. De sessie is top. En Loes helpt je echt! Bedankt Loes voor je online Sessie
Marlinda Abbink
Marlinda Abbink
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij loes de wenkbrauw opleiding, nagel opleiding en de online salon succes gevolgd en ik vind haar de beste! Kleine groepjes, veel aandacht voor je. En mijn bedrijf groeit super goed door haar inzichten en door het toe te passen in mijn bedrijf.
Kim Snapper - Huijbers
Kim Snapper – Huijbers
2020-01-24
aanbevolen
Ik heb bij Proles beauty de online ondernemers- en marketing training gevolgd. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijzelf als ondernemer veel gebracht. Ik heb nu een duidelijkere focus, veel beter beeld van mijn doelgroep en vooral meer lef mijn bedrijf te laten zien. Ook het persoonlijke contact met Loes en de online chat sessies zijn top!
Anja Broeren
Anja Broeren
2019-01-31
aanbevolen
Vandaag mijn opleiding succesvol afgesloten van de opleiding Brow Styliste, ik ben super tevreden over deze opleiding, super goede uitleg en zeer professionele begeleiding van Loes. Over twee weken ga ik dan ook wimper lash hier volgen. Ik kan niet meer zeggen als top top 👌🙋‍♀️
Judith van Schaik
Judith van Schaik
2018-10-07
aanbevolen
ik heb mee gedaan aan summer nail school. loes is echt super legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je. ik kan deze opleider aan iedereen aanbevelen

PRAKTISCHE INFORMATIE:

 • De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten. Zo is er veel persoonlijke begeleiding. 
 • Lestijden zijn van 9.30 tot 15.00 uur. 
 • Je brengt zelf 1 model mee (vanaf 11.00 uur).

Wil je weten welke data’s nog beschikbaar zijn voor de Lash Lift Opleiding?
Klik dan hieronder op een opleiding naar keus op de Ja, dat wil ik! knop en check alle beschikbare data.

INVESTERING

Lash Lift opleiding

495 BTW vrijgesteld door het CRKBO
 • Lash Lift opleiding
 • Gebruik onze materialen in de les
 • Diploma bij goed afronden

Lash Lift opleiding

incl. Instagram Salon training
525 BTW vrijgesteld door het CRKBO
 • Lash Lift opleiding
 • Gebruik onze materialen in de les
 • Diploma bij goed afronden
 • Instagram Salon training t.w.v. €75
Popular

Lash Lift opleiding

incl. Online Salon Succes marketing opleiding
695 BTW vrijgesteld door het CRKBO
 • Lash Lift opleiding
 • Gebruik onze materialen in de les
 • Diploma bij goed afronden
 • Online Salon Succes training t.w.v. €495

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: