Meteen naar de inhoud

VAN JE SALON EEN GOEDLOPEND BEDRIJF MAKEN?

Speciaal voor (startende) salons die geld willen verdienen met hun onderneming en een volgeboekte agenda willen vol met ideale klanten. 

EEN VOLGEBOEKTE SALON IS JOUW DROOM!

Je vak uitoefenen is wat jij het allerliefste doet! Alleen bij het opzetten van een onderneming komt meer kijken dan alleen vakkennis. Diep van binnen voel je dat er meer uit je salon te halen is, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Het is nu echt tijd is om geld te gaan verdienen en meer klanten aan te trekken, zodat je agenda volgeboekt is. 

AAN KLANTEN KOMEN IS VEEL MOEILIJKER DAN GEDACHT...

Je hebt deze stap gezet omdat je eigen baas wilt zijn, maar aan klanten komen kan vaak moeilijker zijn dan je misschien van tevoren had gedacht. 

Om het vak te leren heb je veel geld en tijd geïnvesteerd. In je vakopleiding heb je het vak geleerd, maar hoe zorg je er nou voor dat je nieuwe klanten aantrekt en je salon laat groeien? Je doel is om een winstgevend bedrijf te hebben en het niet als een ‘hobby’ erbij te doen. 

Als je om je heen kijkt heb je het gevoel dat er veel ‘concurrentie’ is. Hoe zorg je er nu voor dat je jezelf onderscheidt van andere salons? Heb je wel eens gedacht “Is er wel behoefte aan een salon in mijn regio“? 

Wist je dat het gebrek aan klanten vaak niet komt ‘omdat er geen behoefte is‘ maar omdat mensen niet van je bestaan afweten? 

"Geschikt voor elke soort salon in de Beautybranche, of je nou een (beautysalon, nagelsalon, kapsalon, pedicure, visagist etc.)."

WAT ER DAN VAAK 'MIS' GAAT....

Is dat stylistes nog meer cursussen en opleidingen gaan doen om nog beter te worden in het vak. Alleen nog beter in je vak worden gaat er niet voor zorgen dat je meer klanten gaat aantrekken… Het maakt je namelijk beter in je VAK, niet in het aantrekken van nieuwe klanten. 

Of stylistes vragen zichzelf af of ze niet te duur zijn waardoor ze uit wanhoop hun prijzen verlagen, met kortingen gaan strooien of misschien nog wel erger.. je behandelingen gaan aanbieden via een website als Groupon… Begrijp ons niet verkeerd, Groupon kan een goede tool zijn als jouw ideale klant daar koopt. Maar dat blijkt dat vaak niet het geval… Je verkoopt veel deals, voert behandelingen uit tegen een TE LAGE PRIJS en weinig klanten maken een volgende afspraak. 

Het gevolg hiervan is dat salons zich dan afvragen waarom het niet lukt om een goedlopende onderneming op te zetten en soms denken of het niet beter is om ermee te stoppen. 

Elke euro die ze verdienen gaat rechtstreeks terug in het bedrijf om de boel draaiende te houden. Waardoor ze op een bepaald punt niet weten hoe ze nu verder moeten. 

STEL JE EENS VOOR DAT...

 • Jij je ideale klanten aantrekt voor je salon, niet meer random mensen die klagen over je prijs en vervolgens niet meer terug komen. Alleen nog maar klanten die perfect bij jou passen. 
 • Het onzekere gevoel stopt en je precies weet welke stappen je moet zetten voor een volgeboekte agenda. 
 • Niet meer bezorgd hoeft te zijn wanneer er weer nieuwe klanten komen (en je jezelf een salaris kan uitbetalen!). 
 • De financiële rollercoaster stopt door een consistente flow aan klanten in je salon = consistent omzet (nooit MEER geld bij leggen uit je eigen zak). 
 • Afspraken consistent binnenkomen en dat je s’ochtends wakker wordt met 3 nieuwe afspraken dankzij je marketing systeem. 
 • Rust. Zoveel meer rust omdat je een gameplan hebt en niet meer druk maakt wat andere salons in jouw regio doen.

WHAT THEY'RE SAYING

Marlinda
MarlindaBeauty Bar Bemmel
Lees verder
Fantastisch, elke dag ben ik nog dankbaar dat mij dit gelukt is! Inmiddels heb ik 120 klanten. Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Kim
KimFlow! Huidverbetering
Lees verder
Ik heb bij Arch Academy de online ondernemers- en marketing training gevolgd. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijzelf als ondernemer veel gebracht. Ik heb nu een duidelijke focus, veel beter beeld van mijn doelgroep en vooral meer lef mijn bedrijf te laten zien. Ook het persoonlijke contact met Loes en de online chat sessies zijn top!Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Janine
JanineSpiegeltje Spiegeltje
Lees verder
Ik was net gestart met mijn salon. Ik had mijn baan als gespecialiseerd verpleegkundige opgezegd en wilde mijn passie gaan volgen. Ik wilde heel graag meer klanten en ik wilde leren hoe ik van mijn salon een goedlopende salon kon maken. Ik heb enorm veel geleerd en ik had geen bestaande klanten na het volgen van de opleiding heb ik nu al 127 klanten! en er komen elke dag nieuwe klanten bij. Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen maar zal toenemen. Ik ben Loes echt enorm dankbaar. Mede dankzij haar kan ik doen wat ik het liefste doe. Een eigen salon!
Previous
Next

HOE DEZE TRAINING IS OPGEBOUWD:

Wat je gaat ontdekken in de complete online marketing training met als doel een winstgevend bedrijf en een volgeboekte agenda

MODULE 1. DREAM BIG

Wat zijn je dromen en doelen met je salon? Of misschien heb je wel grotere dromen en zou je meerdere vestigen willen openen of docent worden.

MODULE 2. IDEALE KLANT & AANBOD

Ontdek wie jouw ideale klant is, zodat je alleen maar werkt met super leuke klanten die goed betalen en je blij maken.

Daarnaast focussen we op je sterkste punten zodat je nooit meer last heb van concurrentie en het een no brainer wordt voor klanten om een afspraak te maken bij jou.

MODULE 3. BRANDING

De branding van je salon vertelt het verhaal van je salon, zorgt ervoor dat je onderscheid en jouw doelgroep aanspreekt.  

MODULE 4. DE BASIS VOOR JE SALON

Dit is wat de meeste salons (helaas) overslaan. Een goede basis zorgt ervoor dat je een een gezond bedrijf opbouwt. Van inzicht in je cijfers tot hoe je grenzen stelt aan klanten zodat JIJ in controle bent over je bedrijf

MODULE 5. WEBSITE

Die ervoor zorgt dat je de juiste type klanten aantrekt en het verkeerde type afstoot (bye bye klanten die alleen maar opzoek zijn naar de goedkoopste). Je website gaan wij omtoveren tot een klant machine die 24/7 voor je werkt

MODULE 6. COPYWRITING

In een steeds meer digitaler wordende wereld is het HEEL belangrijk dat je teksten (website, social media, advertenties etc) klanten aantrekt.

Hierdoor onderscheid je van andere salons en prikkel je het brein van je potentiële klant zodat ze JOU niet meer uit hun hoofd krijgen. 

MODULE 7. SUCCESVOL MET SOCIAL MEDIA

Wat ga je wel en niet posten op social media en hoe zet je het juist in zodat volgers een afspraak maken.

MODULE 8. SALON MARKETING

Stap voor stap marketing gaat inzetten voor je salon, het zorgt ervoor dat nieuwe klanten je vinden en er ook daadwerkelijk klanten uit gaat halen zodat je meer omzetbinnenhaalt voor je salon.

WHAT THEY'RE SAYING

Lilian
LilianSalon Ligé
Lees verder
'Deze training maakt veel duidelijk voor mij. Wat moet ik doen of juist niet? Hoe kan ik mezelf het beste onderscheiden. Tips voor je website, Facebook en Instagram. Kortom het is een hele brede opleiding. Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Meliz
MelizBeauty-Nailz
Lees verder
'Het gaat super goed met de salon (had ik stiekem niet zo snel verwacht in het begin) ik ben nu bezig met een verbouwing van de salon het groeit! En daar ben ik super trots op en erg dankbaar voor Loes!' Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Nicole Sophie
Nicole SophieGlitterenshinenails
Lees verder
'Schrijf elk woord wat Loes zegt op. Als je doet wat zei zegt ga je sprongen maken!'Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Previous
Next

DEZE TRAINING VOLG JE ONLINE OP JOUW EIGEN TEMPO

Na het inschrijven ontvang je van ons de inloggegevens van de training. Je kan de training volgen op je computer of met een speciale app op je telefoon/tablet. 

Stap voor stap ga je in de training je complete marketing voor je salon uitwerken zodat je aan het eind van de training alles van a tot z hebt goed staan. Dit gaat ervoor zorgen dat je met je salon zichtbaar bent en vindbaar bent voor klanten met als resultaat een volgeboekte salon! 

Heb je nog nooit een online training gevolgd? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je het spannend vind om te starten. Weet dat ondanks dat de training online is wij altijd voor je klaarstaan om je vragen te beantwoorden.

Video afspelen

INVESTERING

Online Salon Succes

basis
495 ex btw.
 • Online Salon Succes
 • 1 jaar toegang
 • Wij staan voor je vragen klaar!
 • Betaal in 1 of 3 termijnen.

Online Salon Succes

incl. kickstart 1-op-1 sessie
699 ex btw.
 • Online Salon Succes
 • 1 jaar toegang
 • Kickstart 1 uur 1-op-1 sessie t.w.v. €250
 • Wij staan voor je vragen klaar!
 • Betaal in 1 of 3 termijnen.
Popular

Online Salon Succes

incl. volledig 1 op 1 coaching traject
1695 ex btw.
 • Online Salon Succes
 • 1 jaar toegang
 • 1 op 1 coaching traject t.w.v. €1395
 • Wij staan voor je vragen klaar!
 • Betaal in 1 of 3 termijnen.

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: