Meteen naar de inhoud

NIEUWE LOCATIE VOOR ARCH ACADEMY

In het voorjaar van 2022 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie in Arnhem op de Buitenplaats Koningsweg.  In een oude militaire kazerne midden op de Veluwe. 

UITERLIJKE VERZORGING WORDT IN ONZE SAMENLEVING STEEDS BELANGRIJKER.

Steeds meer mensen (zowel mannen als vrouwen) bezoeken een salon. Als een van de snelst groeiende sectoren liggen er veel kansen voor ondernemers.<

Beauty professionals zijn artiesten die trends zetten met hun eigen gesproken smaak en stijl op hun canvas: ‘het lichaam’. Het zijn eigenaren van bedrijven en vervullen een belangrijke functie in de maatschappij. Het zijn veel vrouwen die bewust voor de Beauty branche kiezen omdat het een creatieve, sociaal en flexibel beroep is.

OPZETTEN VAN EEN WINSTGEVENDE ONDERNEMING. 

Na het volgen van een vakopleiding begint voor veel salons de grote uitdaging. Want hoe zet je een winstgevende onderneming op? 

Naast kennis van het vak is het ook belangrijk dat je kennis hebt van het ondernemerschap en hoe zorg je ervoor dat klanten jou vinden.
In deze digitale tijd is het belangrijk dat je goed vindbaar bent en blijft.

LOES

CO-OWNER   |   CREATIEF   |   DOCENT   |   MARKETING EXPERT

“ALS KLEIN MEISJE DROOMDE IK AL VAN EEN EIGEN SALON”

Tijdens mijn studie greep ik mijn kans en startte ik met mijn eigen salon. Ik was goed in het vak, maar wist eigenlijk helemaal niets van het ondernemerschap. Eerlijk gezegd deed ik maar wat (oeps!).

Ik dacht zodra al mijn vriendinnen, familie en kennissen weten dat ik gestart ben dan komen de klanten wel. Nou ik kan je vertellen die kwamen dus niet….

IK HAD BIJNA BESLOTEN OM HET BIJLTJE ERBIJ NEER TE GOOIEN,

maar heb toen voor mijzelf een besluit gemaakt: ik ga hier een succes van maken en alle vaardigheden leren die nodig zijn.

Alles wat ik leerde, ben ik gaan toepassen op mijn salon en is in sneltreinvaart gegroeid.

Inmiddels run ik alweer 12 jaar mijn opleidingscentrum en geef ik met heel veel passie mijn kennis door en help ik andere beauty ondernemers met het starten, opbouwen en groeien van hun salon. Ik ben verslaafd aan het gevoel een echt verschil te maken in deze branche door niet te leren wat je moet doen om een goedlopend bedrijf als styliste op te bouwen, maar de gedetailleerde technieken over hoe je het doet.

PASCAL

CO-OWNER   |   ONLINE MARKETEER  |  TRAINER FACEBOOK & INSTAGRAM ADS

“VAN DE CORPORATE WERELD NAAR EEN EIGEN ONDERNEMING”

De afgelopen jaren heb ik in mijn functie als Key Account Manager samengewerkt met grote partijen als Albert Heijn, Total en Primera. Hier heb ik met name veel kennis opgedaan over prijsstrategieën, trade marketing en concept ontwikkeling. 

Ik merkte dat de corporate wereld helaas niet langer meer mijn ding was en besloot het roer compleet om te gooien.
Het afgelopen jaar ben ik mij gaan specialiseren op o.a. online marketing en facebook advertising. 

Deze kennis gebruiken wij nu om zowel startende cursisten als bestaande salons verder te laten groeien tot een succesvolle en winstgevende onderneming. 

Je kan veel omzet maken maar uiteindelijk gaat het erom wat er onder aan de streep overblijft en dat is waar ik je bij ga helpen.

 

SASKIA 

DOCENT  |   NATURAL NAIL   | NAGELSTYLISTE

“IK HEB IN 2017 DE VAKOPLEIDING BIJ ARCH ACADEMY GEVOLGD”

Ik ben Saskia, gecertificeerd nagel- en beautystyliste.
Sinds 1 oktober 2018 ben ik trotse eigenaresse van Nails as New in Elst.

Wat begon als alleen een nagelsalon en is inmiddels uitgegroeid tot een volledige beautysalon.

Daarnaast ben ik sinds 2022 ook geregistreerd docent bij het CRKBO en geef ik trainingen op het gebied van nagels bij ARCH ACADEMY.

Ik vind het erg prettig om als docent mijn kennis over te dragen aan nieuwe cursisten, Hier krijg ik veel energie van. De afgelopen tijd ben ik mij dan ook gaan focussen op de Natural Nail Training en heb ik inmiddels al tientallen cursisten mogen helpen met het zetten van de eerste stap in het nagelstyliste vak.

Hopelijk zie ik jullie snel tijdens een van mijn lessen.
 


SHELLEY
DOCENT  |   LEVEL UP  |   NAGELSTYLISTE  |

 

“VAN PASSIE NAAR BEROEP”

Passie ergens voor hebben is iets heel moois, het is liefde. Passie geeft motivatie, energie, kracht en brengt je sneller naar je doel. Van je passie kan je je beroep maken en dat is precies wat ik heb gedaan. Mijn passie ligt bij het sculpten van nagels, bij het maken van die perfecte french inlay, het maken van die crispy smile line, bij het kijken en bouwen van de juiste architectuur van de kunstnagel, bij het verzorgen én intact houden van de natuurlijk nagel.

Inmiddels geef ik ook opleidingen voor ARCH ACADEMY en heb ik mij gespecialiseerd in de Level-Up training. Deze training is speciaal voor nagelstylistes die al een vakopleiding hebben gevolgd en hun skills om nagels te verlengen met sjablonen willen verbeteren en/of de snelheid van hun behandeling willen verhogen.

ALTIJD OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING

Waar velen denken dit gaan we niet doen is dat bij ons juist andersom, altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging of een nieuw avontuur.  inmiddels is Loes al ruim 16 jaar al zelfstandig ondernemer en heeft ook Pascal besloten deze zomer zijn vaste baan op te zeggen. 

Midden in de corona crisis en met de bouw van een nieuwe woning inclusief bedrijfspand toch wel een erg spannende tijd, wellicht niet uitermate geschikt om een vaste baan op te zeggen. Toch kozen we ervoor om juist met de komst van het nieuwe bedrijfspand het roer om flink om te gooien. ARCH ACADEMY is namelijk klaar om verder te groeien en om zo nog meer ondernemers te helpen met het starten of juist laten groeien van hun bedrijf. Bij deze nodigen wij jullie dan ook van harte uit om langs te komen voor een lekkere kop koffie of Thee om samen eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. 

We zien jullie graag vanaf het voorjaar 2022 in ons nieuwe pand op de Buitenplaats Koningsweg in Arnhem

WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: