Meteen naar de inhoud

1 OP 1 SALON BEGELEIDING

Speciaal voor beauty ondernemers die met hun bedrijf naar een volgend level willen met onze persoonlijke 1 op 1 begeleiding.

SPECIAAL VOOR AMBITEUZE ONDERNEMERS

Je salon naar een hoger niveau brengen. Wat je doel ook is.

Jij bepaalt je doelstelling. Samen bedenken we een strategie waarmee jij dit kan en gaat verwezenlijken.

Ook:

  • Ga je nog meer op jezelf vertrouwen en je potentie helemaal benutten.
  • Meer rust, doordat je weet wat je moet doen en doordat je weet dat je goed bezig bent.
  • Je winst verhogen.

DIT TRAJECT IS MAATWERK OP JOUW WENSEN

Jij zoekt geen ‘laatste redmiddel’ om al je problemen op te lossen. Jij doet dit omdat je de mogelijkheid ziet om je bedrijf te laten groeien. 

Als we bespreken dat jij ‘x’ uitvoert, dan hoeven wij niet over 2 weken te vragen waarom je het nog niet hebt gedaan. Jij doet het gewoon. 

Jij wilt je richten op klanten die toegewijd zijn om met je te werken en je expertise waarderen. 

Je wilt een bedrijf die jou dient. 

"Geschikt voor elke soort salon in de Beautybranche, of je nou een (beautysalon, nagelsalon, kapsalon, pedicure, visagist etc.)."

SALON MARKETING EXPERT

Ik ben gestart in de beautybranche op mijn 16 jarige leeftijd. Al snel realiseerde ik me dat het runnen van een succesvol bedrijf meer inhoudt dan elke dag opdagen en hopen op klanten. 

Ik besloot dat het anders moest en bij mij volledig gaan storten op marketing opleidingen. Toen is mijn bedrijf in een stroomversnelling geraakt. Nu ruim 17 jaar verder eigenaar van meerdere ondernemingen help ik andere salons met trainingen waarvan ik wenste dat ze er voor mij waren toen ik mijn salon begon, zodat alle stylistes en salon eigenaren nu toegang hebben tot innovatieve, moderne en bewezen marketing op een simpele manier uitgelegd. 
ONLINE MARKETING & SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Na jaren in de corporate wereld te hebben gewerkt waarbij ik heb samengewerkt met grote partijen als Albert Heijn, Total en Primera. Hier heb ik met name veel kennis opgedaan over prijsstrategieën, trade marketing en conceptontwikkeling. Ik merkte dat de corporate wereld helaas niet langer meer mijn ding was en besloot het roer compleet om te gooien.  

Het afgelopen jaar ben ik mij volledig gaan specialiseren op o.a. online marketing en social media advertising. Deze kennis gebruiken wij om jouw salon verder te laten groeien tot een succesvolle en winstgevende onderneming.
DE PRAKTISCHE KANT VAN DIT TRAJECT

Met dit traject staat groei, resultaat en transformatie voorop. Het is maatwerk op jouw wensen. Met alleen onderdelen die echt bijdragen aan het behalen van jouw doelen.  

Ik word jouw rechterhand & I’ve got your back. Ik ga je uitdagen om de volgende stap te zetten en laat je alle mogelijkheden zien zodat jij het waar kan maken. 

Of je nu:

– Meer omzet wilt maken met je salon.

– Meer structuur rust & vrije tijd.

– Uitwerken van een nieuw bedrijfsconcept. 

– Switch maken in je onderneming (andere richting bijv. doelgroep, aanbod etc.). 

Het traject is maatwerk en stellen we samen af op jouw doel.

NANO HAIRSTORIES

Minimalistische aesthetic salon met een eigen stijl. 

Samen met Nathalie hebben wij het concept uitgewerkt van stijl, naam, gevoel tot het ontwikkelen van behandelingen en uitvoeren van de marketing. 

 

WHAT THEY'RE SAYING

Marlinda
MarlindaBeauty Bar Bemmel
Lees verder
Fantastisch, elke dag ben ik nog dankbaar dat mij dit gelukt is! Inmiddels heb ik 120 klanten. Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Kim
KimFlow! Huidverbetering
Lees verder
Ik heb bij Arch Academy de online ondernemers- en marketing training gevolgd. Dit heeft niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijzelf als ondernemer veel gebracht. Ik heb nu een duidelijke focus, veel beter beeld van mijn doelgroep en vooral meer lef mijn bedrijf te laten zien. Ook het persoonlijke contact met Loes en de online chat sessies zijn top!Daarnaast kan ik ook altijd buiten de trainingen om bij Loes terecht met vragen. Ik vind deze opleiding zeker een must have voor je bedrijf.'
Janine
JanineSpiegeltje Spiegeltje
Lees verder
Ik was net gestart met mijn salon. Ik had mijn baan als gespecialiseerd verpleegkundige opgezegd en wilde mijn passie gaan volgen. Ik wilde heel graag meer klanten en ik wilde leren hoe ik van mijn salon een goedlopende salon kon maken. Ik heb enorm veel geleerd en ik had geen bestaande klanten na het volgen van de opleiding heb ik nu al 127 klanten! en er komen elke dag nieuwe klanten bij. Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen maar zal toenemen. Ik ben Loes echt enorm dankbaar. Mede dankzij haar kan ik doen wat ik het liefste doe. Een eigen salon!
Previous
Next

VERHAAL BEAUTY BY AMY

Samen met Amy hebben wij een nieuwe doelgroep, uitstraling en behandelaanbod samengesteld. 

Social media advertenties om de nieuwe doelgroep te bereiken. 

 

INVESTERING

1 op 1 traject

Op maat naar jouw wensen!
2500
1350 ex btw.
  • 1 KICK START sessie van 3 uur bij mij op de zaak waarin wij samen je volledige marketing en social media fine tunen.
  • Persoonlijke strategie Check-ins, om de 2 weken creëren we samen je to do lijst, zodat je niet alleen weet wat je wilt, maar ook HOE je er komt.
  • 3 vervolg sessies 1-op-1 via Zoom zodat wij jouw doel gaan behalen!
  • Je staat tijdens het traject direct met mij in contact en beantwoord ik al je vragen. t.w.v. onbetaalbaar 😉 Alleen mijn 1 op 1 klanten hebben exclusieve toegang tot mij en beantwoord ik al je vragen uitgebreid.
  • Betaal in 1 of 2 termijnen.

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: