Meteen naar de inhoud

VOOR AMBITIEUZE BEAUTY ONDERNEMERS,

die meer leuke klanten en omzet willen zonder zichzelf over de kop te werken. Je weet dat er meer uit je salon te halen is, maar je mist structuur en focus. 

SALONMARKETING: WANT ALLEEN EEN SALON IS ECHT NIET GENOEG

Salonmarketing is een onderdeel waar weinig vakopleidingen aandacht aan besteden. En eigenlijk is dat best een beetje gek. Jij bent specialist geworden in de beautybranche en je weet precies hoe je mensen kunt helpen, maar je weet niet hoe je de klanten over de drempel krijgt in jouw salon. Zonder de juiste salon marketing is de kans groot dat jouw salon een hobby blijft en dat je er nooit een echte business van kunt maken.

Wat is jouw oplossing? Strooi je met kortingen? Doe je nog een (dure) vakopleiding of investeer je veel geld in advertenties om zo de aandacht van mensen te trekken? Begin eerst eens met het bestuderen van salonmarketing. Daarmee leg je namelijk de basis die je de komende jaren kunt gebruiken om een succesvolle salon op te bouwen.

1-1150x523

WAT IS EEN SALON ZONDER DE GOEDE SALONMARKETING NOU EIGENLIJK?

Jouw salon is niet uitsluitend afhankelijk van jouw vakkennis, de locatie of de producten die je gebruikt. Aan het einde van het verhaal is jouw salon afhankelijk van de getallen onder de streep, oftewel de inkomsten die je genereert. En daar heb je klanten voor nodig. De juiste klanten vooral, die bereid zijn om jouw juiste prijzen te betalen. Klanten die terugkomen en die mensen naar jou doorsturen.

Dat is wat je kunt verwachten van de opleiding salon marketing. Je leert hoe je een bedrijf maakt van jouw salon, zodat je eindelijk kunt doen wat je echt wilt doen. Zonder je constant af te vragen of de prijzen wel goed zijn, of de concurrentie wél genoeg te doen heeft en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw salon het einde van de maand haalt.

VOOR WIE IS DE OPLEIDING SALON MARKETING GESCHIKT?

Deze opleiding is in feite geschikt voor iedereen die een salon in de beautybranche heeft. Het maakt dus niet uit of je kapster, nagelstyliste of schoonheidsspecialiste bent. Wat wél belangrijk is, is dat je openstaat voor nieuwe ideeën en je bereid bent om aanpassingen te doen. Alleen op die manier kan de opleiding salonmarketing optimaal ingezet worden om een succes te maken voor jouw bedrijf. De opleiding is daarnaast bijzonder geschikt voor starters én beautysalons die al jarenlang actief zijn. Het is namelijk altijd een goed moment om je te verdiepen in de marketingtechnieken die jouw bedrijf succesvol kunnen maken. Of nóg succesvoller natuurlijk.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE OPLEIDING?

Ik (Loes) heb zelf op het punt gestaan om de handdoek in de ring te gooien, ruim 16 jaar geleden toen ik mijn eigen salon startte. Maar ik wist dat dit was wat ik wilde, dus heb ik mezelf salonmarketing aangeleerd op basis van trial and error. Nu, vele jaren later, deel ik mijn kennis met salonhouders die meer omzet willen genereren en die een echte business willen maken van hun vak, om het zo meer te maken dan een hobby.

Wat je kunt verwachten is dus eenvoudig: wij leren je hoe je de klanten binnenhaalt die je nodig hebt om van jouw salon een echt bedrijf te maken, met een agenda vol met afspraken omdat de klanten maar blijven boeken. En de manier om je te onderscheiden van de concurrentie uiteraard, want ook daarmee haal je nieuwe klanten binnen.

5 MANIEREN HOE WIJ SAMEN AAN JE MARKETING KUNNEN WERKEN…

De Instagram training speciaal voor beauty ondernemers, zodat je bereik groeit en je meer klanten aantrekt.

Onze marketing opleiding speciaal voor opstartende en bestaande salons die marketing willen inzetten voor groei.

Speciaal voor salons die slimmer willen werken en niet harder. De deuren openen in de zomer van 2022 weer!

Wil je 1 op 1 begeleiding om je bedrijf naar het volgend level te laten groeien?

Tijdens de 4 daagse hands-on training leren we je alle kneepjes van het adverteren zodat jij snel nieuwe klanten kunt aantrekken voor jouw salon.

Boek vrijblijvend een informatie gesprek: